Stichting IJsselwijs – Sing It ‘Hollandse meesterwerken’

Datum:
27 - Feb - 2023
Locatie:
De Heksenlaak
Aanvangstijd:
19.30 uur tot 21.30 uur
Website:

Stichting IJsselwijs – Sing It ‘Hollandse meesterwerken’

Zin in zingen? Zing dan mee met de Sing it: “Hollandse meesterwerken” Maandag 27 februari is er in de grote zaal van camping Heksenlaak in Barchem van 19.30-21.30 uur een Sing It. Thema is: Hollandse meesterwerken.

Kun je van zingen geen genoeg krijgen? Of denk juist dat je helemaal niet kan zingen? Zing dan toch gewoon lekker mee met ons inloopkoor “Sing it”. Het zangevenement is laagdrempelig, ontspannen en vooral ontzettend leuk! Het thema voor deze avond is: Hollandse Meesterwerken. Denk hierbij aan nummers van Ramses Shaffy, Annie M.G. Schmidt en Frank Boeijen. Echter ook hedendaagse Nederlandstalige pareltjes komen voorbij, zoals het nummer Grijs van Jaap Reesema/Nielson.

Sing It is een maandelijks zangevenement, dat op de laatste maandag van de maand wordt georganiseerd door Stichting IJsselwijs. Juliette Dumoré begeleidt de Sing It. Ze is een zeer ervaren dirigent, pianist en zangcoach, die met humor en vakkennis het inloopkoor binnen no time aan het zingen heeft. Ze heeft de zangmethodiek “6 koorkleuren” ontwikkeld, waarin een koor gemakkelijk en snel van koorklank kan omschakelen. Tijdens de Sing It krijg je zangtips, waardoor je gemakkelijker  en misschien wel veel uitbundiger kan zingen dan je ooit dacht! Het zingen zal in elk geval je lichaam en ademhaling activeren, waardoor je veel energie opdoet. Een zanger bij de vorige Sing it vertelde na afloop dat ze genoeg vitamine Z (zang) had opgedaan om een hele maand blij te zijn!
Een Sing it zonder zangers is onmogelijk, dus we nodigen je van harte uit om je vrienden, buren, ouders, je mede koorleden, je kinderen of je lieve grootouders mee te nemen, want dan wordt het weer een gezellig samenzangfestijn.

Wanneer:      Maandag 27 februari ´23
Aanvang:        19.30 uur (duur 2 uur)
Waar:             de Heksenlaak, Zwiepseweg 32, 7244 NA Barchem
Entree:         € 10,- incl. koffie/thee in de pauze
Meer info:      www.stichtingijsselwijs.nl
Aanmelden is niet noodzakelijk