Buurtbieb Barchem – Workshop WhatsApp

Datum:
31 - Mar - 2023
Locatie:
't Onderschoer
Aanvangstijd:
13.30 - 15.00 uur
Website:

Buurtbieb Barchem – Workshop WhatsApp

WhatsApp is een gratis app waarmee je berichten, bestanden, foto’s en video’s naar vrienden en familie kunt sturen. In deze workshop ga je met je eigen telefoon oefenen met deze handige app. Hoe voeg je contactpersonen toe, hoe verstuur je een foto of een geluidsopname, en hoe werkt bellen of videobellen met Whatsapp?

Steeds meer mensen maken tegenwoordig gebruik van WhatsApp. Om bijvoorbeeld een berichtje te sturen, om een foto te delen of om even te videobellen. WhatsApp is een gratis app en werkt via het internet. Het is een communicatiemiddel dat geschikt is voor een-op-een gesprekken, maar ook voor een groepsgesprek met bijvoorbeeld de hele familie. Wil jij meer weten over WhatsApp en lijkt het je leuk om hiermee in te oefenen in een kleine groep, reserveer dan een plek.

In workshops van ongeveer anderhalf uur laten we je op je eigen smartphone zien hoe de basis van WhatsApp werkt en laten we klassikaal zien hoe je bijvoorbeeld kunt videobellen of hoe je een foto met iemand kan delen. Neem daarom vooral ook je eigen smartphone mee naar deze workshop.

Zowel leden als niet-leden van de bibliotheek zijn van harte welkom. Per workshop is plek voor acht deelnemers. Aanmelden hiervoor kan via: www.bijdebieb.nl