Zeer geslaagde jongenswedstrijd DOS

Zeer geslaagde jongenswedstrijd DOS

De sportzaal van ’t Onderschoer in Barchem was op zaterdag 12 januari j.l. de locatie van de jaarlijkse jongenswedstrijd, die werd georganiseerd door gymnastiekvereniging DOS. Maar liefst 48 deelnemers van 6 gymnastiekverenigingen (WSV Warnsveld, Valto Eefde, RGV Ruurlo, Brinio Lochem,
Achilles Hengelo en DOS Barchem) bonden met elkaar de strijd aan op 5 verschillende onderdelen, verdeeld over 2 rondes. DOS was met 13 deelnemende jongens heel goed vertegenwoordigd. De wekenlange voorbereiding onder leiding van Wietse Luttikhedde en Janny Wilgenhof wierp zijn vruchten af, want de jongens presteerden erg goed!
Zo eindigde Rins Klein Nulent op de eerste plaats in de categorie Benjamin X en op de podiumplaats naast hem stond Quint Warnshuis, die de zilveren medaille won. Ook Jari Dinkelman, Brent Spiekker, Mark Wiedenhoff, Linus Beernink, Mike Schonewille en Sebbe Beernink turnden in deze categorie mee. Alhoewel zij geen medaille haalden, turnden zij zeker niet onverdienstelijk.
In de categorie Instap X was het podium geheel D.O.S. – gekleurd: Tygo Spiekker mocht de hoogste podiumplaats betreden en Jesse Meerbeek en Abbe Beernink ontvingen respectievelijk de zilveren en de bronzen medaille. Luuk Mokkink en Thomas Nijenhuis behaalden dan wel geen podiumplaats, maar hun prestaties waren ook erg goed!

Door de goede organisatie, de grote publieke belangstelling én het sportplezier kan gymnastiekvereniging DOS terugkijken op een zeer geslaagde jongenswedstrijd!

Voor meer foto’s, zie: www.dosbarchem.nl.

Laat een reactie achter