Voorjaarsconcert Encore! op zaterdag 15 april

Voorjaarsconcert Encore! op zaterdag 15 april

Encore! uit Barchem luidt zaterdag 15 april (aanvang 19.30 uur) in de Barchkerk weer muzikaal de lente in met een vrolijk voorjaarsconcert.

Kom luisteren naar onder meer ‘Thank you for the music’ van de legendarische groep Abba, naar een heerlijke medley van Simon & Garfunkel of de Engelse ballade ‘Scarborough Fair’. Met ‘Time in a Bottle’ van Jim Croce en het nummer ‘Siyahamba’, een traditioneel Afrikaans Zulu lied, kan uw voorjaar niet meer stuk!

Onder leiding van dirigent Ivo Boytchev en pianist Andor Boddeke gaat Encore! zingend de zon tegemoet. Het concert wordt opgeluisterd met een gastoptreden van Andor Boddeke en sopraan Dewi Boddeke. Dewi studeerde zang aan het Rotterdams Conservatorium. Naast opera en het klassieke lied maakt zij uitstapjes naar het jazz repertoire. Zij trad onder andere op bij de ‘Wereld draait door’ en won daar de X-factor klassiek.

Kaartenverkoop
Kaarten zijn in de voorverkoop vanaf maandag 13 maart verkrijgbaar
•       bij de penningmeester van Encore! Greta Meutstege, tel. 06-229 465 91
•       e-mail: penningmeester@encorebarchem.nl
•       via de website www.encorebarchem.nl
•       via facebook
Kaarten zijn natuurlijk ook op de avond zelf bij de ingang verkrijgbaar. Een kaartje kost € 8,50 (inclusief een kopje koffie of thee).
Bent u donateur? Dan betaalt u op vertoon van uw donateurskaart slechts € 7 ,- voor een kaartje en betaalt ook één introducé  slechts € 7 ,-. Kinderen t/m 12 jaar betalen € 7,- voor een kaartje.

U bent van harte welkom!

Laat een reactie achter