Uitslagen jongenswedstrijd gymvereniging DOS

Uitslagen jongenswedstrijd gymvereniging DOS

Op zaterdag 9 januari j.l. organiseerde gymnastiekvereniging DOS de jongenswedstrijd in de sportzaal van ’t Onderschoer in Barchem.
Maar liefst 60 deelnemers van 6 verenigingen (SZG Zutphen, WSV Warnsveld, RGV Ruurlo, Brinio Lochem, Achilles Hengelo en DOS Barchem) bonden met elkaar de strijd aan op 5 verschillende onderdelen. Onder toeziend oog van veel toeschouwers presteerden de gymnasten van DOS Barchem, die voor het laatst werden begeleid door Luke Blikman, erg goed.
Jan Esselink behaalde net geen podiumplaats in de categorie pupil 15. Daarnaast eindigden Bouke Blankenborg, Jeroen Fentsahm en Pelle Heijinkop op respectievelijk de tweede, derde en vierde plaats in de categorie pupil 14. Tot slot mocht Tijmen Visschers in de categorie pupil 13 de gouden medaille in ontvangst nemen en op de podiumplaats naast hem stond Sil Benning, die de gedeelde tweede plek behaalde. Al met al zeer goede prestaties en mede door de goede organisatie kan gymnastiekvereniging DOS terugkijken op een zeer geslaagde jongenswedstrijd!