GEANNULEERD: Slachtvisite zondag 14 november

GEANNULEERD: Slachtvisite zondag 14 november

Kon het vorig jaar geen doorgang vinden in verband met de COVID-19 maatregelen; dit jaar is er een 1e editie van de Slachtvisite Barchem! Het evenement vindt plaats op zondag 14 november tussen 11.00 en 16.30 uur.

De locatie van de Slachtvisite is het Dorpsplein en binnen bij ‘t Onderschoer. Er zijn maar liefst 45 marktkraampjes te vinden op de gecombineerde Herfstfair / Slachtvisite met onder andere oude ambachten, demonstraties, lokale ondernemers en eten + drinken. Keurslager Rexwinkel heeft meerdere varkens op een ladder en vertelt u over het slachten, over het dier zelf en wat er allemaal van gemaakt kan worden. Uiteraard kunt u al deze lekkernijen proeven én kopen om thuis lekker op te eten. Tijdens de Slachtvisite is er een optreden van de Bargkapel, een troubadour en mogelijk nog veel meer!

De entree is gratis maar een vrije gift is natuurlijk altijd welkom. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Vanaf de parkeerplaats wordt u met Bello heen en weer terug vervoerd. De organisatie, bestaande uit Henk en Hans Oplaat, Ron Menop en Henri Schepers (beheerder ‘t Onderschoer) verwelkomen u graag op de 1e Barchemse Slachtvisite!

Laat een reactie achter