Seniorensoos ontvangt een cheque van de BOV

Seniorensoos ontvangt een cheque van de BOV

De Barchemse Ondernemers Vereniging (BOV) heeft een gezonde financiële draagkracht, en wil dit niet alleen binnen de eigen vereniging houden. Was eind vorig jaar de Woonplus aan de beurt om een nieuwe rolstoel te ontvangen van de BOV, woensdag 16 januari werd de Seniorensoos blij verrast met een cheque ter waarde van € 250,-.

De Seniorensoos organiseert met een groot aantal vrijwilligers elke derde woensdag van de maand een programma of uitje voor de senioren van Barchem, Zwiep en Nettelhorst. Ze krijgen geen subsidies of andere financiële ondersteuning en hebben daardoor een beperkt budget.

Omdat de Seniorensoos dit jaar 55 jaar bestaat en dit met een feestelijk programma wilden vieren op 16 januari heeft de BOV hiervoor een cheque uitgereikt om hieraan financieel bij te dragen.

Tijdens deze zeer gezellige jubileummiddag heeft Jarno Koeleman namens de BOV de cheque aan bestuurslid Hanneke Hiddink overhandigd.

 

Seniorensoos

 

Jarno Koeleman (rechts) overhandigt namens de Barchemse Ondernemers Vereniging de cheque aan Hanneke Hiddink, bestuurslid van de Seniorensoos Barchem

Laat een reactie achter