Seniorensoos Barchem is Goede Doel 2019 van de Barchemse 4Daagse

Seniorensoos Barchem is Goede Doel 2019 van de Barchemse 4Daagse

De Barchemse 4Daagse zet jaarlijks een organisatie in het zonnetje die financiële steun en aandacht verdient. Waar ze vorig jaar met de Stichting Roparun een (inter)nationaal goed doel hadden, hebben ze dit jaar gekozen voor een goed doel dichter bij huis: de Seniorensoos Barchem.

Tientallen senioren uit Barchem en directe omgeving bezoeken de activiteiten die eenmaal per maand vanuit ‘de soos’ plaatsvinden, doorgaans in dorpshuis ‘t Onderschoer in Barchem. Muziek en zang zijn hierbij het meest populair. “De ene keer valt een activiteit wat goedkoper uit, en de volgende keer moet je bijleggen. In die gevallen is het wel fijn om een bedrag achter de hand te hebben – of ook om eens iets extra’s te doen”, aldus de Seniorensoos.

Overhandiging-cheque-B4D-2019-aan-Seniorensoos

 

 

Namens de Stichting Barchemse 4Daagse overhandigt Henk Luesink de cheque aan ‘senior’ Annie Luesink, onder het toeziend oog van bestuursleden Anneke Koeleman en Ada Lievestro van de Seniorensoos (foto: Eddy Brinkman)

 

 

 

De Barchemse 4Daagse is één van de weinige Nederlandse wandelvierdaagsen waarbij het gaat om de prestatie om vier dagen uit te lopen, en waarbij de wandelaars kunnen kiezen voor een afstand van 20, 30, 40 of zelfs 50 kilometer in de mooie Achterhoekse omgeving rondom Barchem. Het wandelevenement vindt dit jaar plaats van donderdag 4 juli t/m zondag 7 juli, en inschrijving kan nog tot en met zondag 30 juni via de website www.barchemse4daagse.nl

Laat een reactie achter