Sanne Ribbers klootschiettoernooi op zaterdag 7 maart

Sanne Ribbers klootschiettoernooi op zaterdag 7 maart

Klootschietersvereniging De Heksenkring organiseert op zaterdag 7 maart haar jaarlijkse toernooi om de Sanne Ribbers Trofee. U wordt van harte uitgenodigd om hier aan deel te nemen.

Er mag met alle soorten wedstrijdmaterialen gegooid worden. Er wordt weer in drie verenigingsklassen (NKB, AKF, KFIJ en ENKF) en de vrije klasse vrouwen en mannen gegooid met daarnaast de speciale Barchemse klasse.
De Barchemse klasse is er speciaal voor verenigingen, buurten, straten, bedrijven en vrienden(-clubs) in-, dan wel uit Barchem. Een team bestaat uit minimaal 3- en maximaal 5 personen. Per team mag slechts één persoon deelnemen, die bij de NKB, AKF, KFIJ, EKFN, etc. staat ingeschreven. Deelnemers in de Barchemse klasse kunnen kosteloos wedstrijdmateriaal van De Heksenkring gebruiken. Echter, voor een definitief zoekgeraakte kloot of een kapotte hark wordt € 10,00 in rekening gebracht.

Inschrijven kan 7 maart tot 13.15 uur in de grote zaal van dorpshuis ‘t Onderschoer. De start is vanaf 13.30 uur. Het inschrijfgeld bedraagt € 6,00 per team. Voor meer informatie: Onno Hogenbirk, tel. 06-53396889 of via het e-mailadres kv.de.heksenkring@live.nl.

Parkeren voor aanvang en na afloop van de wedstrijd
Er zijn deze middag meerdere activiteiten. Daarom is het uitdrukkelijke verzoek om niet te parkeren op het terrein van de supermarkt. Deze plaatsen moeten vrij blijven voor haar klanten. Ook de parkeerplaatsen achter H.C.R. In de Groene Jager en bij het pand (Beukenlaan) is voor de klootschieters niet toegestaan i.v.m. een toneeluitvoering aldaar. In de omgeving is meer dan voldoende parkeergelegenheid. Met name op het dorpsplein en achter het dorpshuis (parkeerplekken aan de achterzijde Schoolstraat).

Laat een reactie achter