Peuteropvang ’t Onderdeurke heeft een nieuw speeltoestel!

Peuteropvang ’t Onderdeurke heeft een nieuw speeltoestel!

Het schooljaar is weer begonnen, ook voor de peuters uit Barchem. En wat waren ze blij toen ze het speelplein op kwamen. Er staat namelijk een nieuw speeltoestel!
Het vorige speeltoestel was verouderd en uiteindelijk ook afgekeurd. Er moest dus ook een nieuw speeltoestel komen. De afgelopen jaren heeft de ouderraad van de speel-leergroep in Barchem geld ingezameld om het speeltoestel te kunnen vervangen maar dit hebben ze niet alleen gedaan!!
Zo hebben jaarlijks ouders, grootouders of andere bekenden mee gelopen voor Jantje Beton. De helft van de opbrengst mochten ze zelf gebruiken. Ook deden ze elk jaar mee met de rommelmarkt waar­voor ze mooie artikelen hebben gekregen van de Barchemse ondernemers om te verloten.

Aan alle BARCHEMSE ONDERNEMERS en ALLE MENSEN die de afgelopen jaren langs de deuren zijn gegaan wil peuteropvang ‘t Onderdeurke zeggen: HEEL ERG BEDANKT!!!

Ze hopen uiteraard dat u hen ook in de komende jaren wil blijven steunen. Want van het geld regelen ze nog veel meer leuke dingen voor de peuters zoals Sinterklaas, de Barchemse optocht, lees- en muziekochtend, uitjes, speelgoed, en nog veel meer.
De peuters kunnen vanaf nu genieten van een mooi en veilig speeltoestel. En zoals u op de foto’s kunt zien… niet alleen de kinderen!

PSZ        PSZ1

’t Onderdeurke is onderdeel van stichting Avonturijn uit Ruurlo. Zij biedt kinderopvang aan in de regio rondom Ruurlo. Als u meer wilt weten over de speel-/leergroep loopt u dan gerust eens binnen! Ook vindt u informatie op www.avonturijn.nl