Oud papier-inzameling buitengebied Barchem verandert per 2017!

Oud papier-inzameling buitengebied Barchem verandert per 2017!

Crescendo gaat met ingang van het jaar 2017 het oud papier in het buitengebied van Barchem ophalen in samenwerking met Circulus Berkel. De inzameling zal plaatsvinden met een vrachtauto.

Wat verandert er?
In de oneven maanden wordt op de eerste zaterdag van de maand (januari, maart, etc.) het oud papier ingezameld in het gebied vanaf de Tusselerdijk in Lochem, Zwiep, Beekvliet, Boschheure tot en met de Ruurloseweg (oftewel het gebied ten oosten van de N312). Op de eerste zaterdag van de even maand (februari, april, etc.) vindt de inzameling plaats in gebied ten westen van de N312 (Vrochterhoek en het Veen inclusief de Lochemseweg). U kunt op www.circulus-berkel.nl uw afvalkalender raadplegen voor de juiste data of download de app van Circulus Berkel in de App Store. Het oud papier dient uiterlijk om 8.30 uur aan de openbare weg geplaatst te zijn op de plek waar u uw afvalcontainer plaatst. (Let op: alleen vanaf die plek wordt het mee genomen!)

Wilt u op de hoogte blijven van Crescendo? Kijk op de facebookpagina: https://www.facebook.com/profile.php?id=100010785521631&fref=ts

 

Laat een reactie achter