Opgave B.B.K. 2019

Poster BBK 2019

Opgave B.B.K. 2019

Van 9 t/m 29 december 2019 is het weer zo ver: het Barchems Biljart Kampioenschap (B.B.K.)!

Voor de dertiende keer vindt dit sportieve en gezellige toernooi plaats bij H.C.R. In de Groene Jager, waar de zaal in de maand december weer omgetoverd zal worden tot een heus biljartarena. De organisatie is wederom in handen van Ron Buurman, Dinand Luesink, Herbert Warnshuis en Alex Welbergen.

Alle (oud) inwoners van Barchem en leden van de biljartverenigingen uit het dorp kunnen aan de gemengde poule deelnemen. Ook dit jaar zijn er geen aparte mixed-poules voor de jeugd en de dames maar zij worden van harte uitgenodigd om zich op te geven voor deelname aan het B.B.K.
De halve finales worden gespeeld op vrijdag 27 en zaterdag 28 december, de grote finale vindt plaats op zondagmiddag 29 december.

Opgeven voor het B.B.K. kan vanaf heden aan de bar bij H.C.R. In de Groene Jager of via de mail: groenejager@planet.nl. De sluitingsdatum voor de inschrijving is 22 november.
De kosten voor deelname zijn € 12,50 (leden van biljartvereniging Groene Jager tegen gereduceerd tarief). Deelnemen is mogelijk vanaf 16 jaar.

 

Laat een reactie achter