TV AND PARTS – tv speciaalzaak geopend

TV AND PARTS – tv speciaalzaak geopend

Jan Bröcker opende zaterdag 25 april zijn bedrijf TV AND PARTS aan de Lochemseweg in Barchem. “Maak van je hobby je werk was het advies wat ik steeds vaker kreeg te horen. Deze uitdaging ben ik dan ook aangegaan en ik wil met eerlijk advies service verlenen aan particulieren en bedrijven.” Na een verbouwing in het pand aan de Lochemseweg 8 opende de geboren en getogen Barchemer officieel de winkel en werkruimte waar men terecht kan voor gebruikte tv’s, tv-reparatie en verkoop van televisieonderdelen. “Na eerder te zijn gestart met een webwinkel in televisieonderdelen komt er nu dan ook een winkel met tv’s en een speciaal ingerichte werkruimte voor reparatie. We richten ons dan ook op verkoop van goede en gebruikte tv’s. Zowel nieuwe als gebruikte worden ingekocht en gedemonteerd voor onderdelen. Deze worden daarna hergebruikt voor reparatie en verkoop via onze webwinkel. Gebruikte tv’s van alle toonaangevende merken worden eerst grondig gecontroleerd en getest waarna ze in de winkel te koop worden aangeboden en verkocht met garantie. Veelal gaat het dan om bijvoorbeeld tweede toestellen voor een slaapkamer, buiten op het terras of camping. Ook televisies voor gebruik als game computers zijn ruim op voorraad “, zo vertelt Jan. Tevens kan men terecht voor reparatie tegen betaalbare prijzen. Onderzoekkosten worden niet in rekening  gebracht en reparaties  worden alleen uitgevoerd na een prijsopgave. De kreet ‘wegwerp economie’  leeft bij hem dan ook zeker niet!
Door de enorme voorraad aanwezige onderdelen van alle merken die Jan Bröcker ook via de website www.tvonderdelen.nl aanbiedt, in zowel Nederland als heel Europa, is veelal snelle reparatie mogelijk en leentoestellen zijn altijd voorradig.

Openingstijden
De openingstijden van TV AND PARTS zijn op werkdagen van 12.00 tot 18.00 uur en op zaterdagen van 8.30 tot 17.30 uur. Uiteraard kan ook op andere tijden een afspraak worden gemaakt.
Voor contact: tel. 06 12 33 69 11 of via e¬mail: info@tvonderdelen.nl.