Nieuwjaarsconcert Bargkapel op zondag 19 januari

Nieuwjaarsconcert Bargkapel op zondag 19 januari

Het is de dirigent en muzikanten van de Bargkapel ook dit jaar weer gelukt een bijzondere muzikale verrassing tijdens het traditionele nieuwjaarsconcert voor het voetlicht te brengen. Het wordt een optreden, dat je normaal gesproken niet verwacht in het Egerländer/Böhmische repertoire dat de kapel gewend is te spelen. Verdere details worden nog niet onthuld.

Naast deze verrassing bestaat het programma uit de gebruikelijke “Volkstümliche” muziek met af en toe een uitstapje naar een ander genre. Een afwisseling die door het publiek veelal wordt gewaardeerd. Uit het orkest kwamen enkele verzoeknummers naar voren, die door dirigent Willem Jan Jolink en muzikanten ingestudeerd zijn en tijdens dit optreden zullen worden uitgevoerd.

Het Nieuwjaarsconcert 2020 wordt gehouden op zondag 19 januari a.s. in de zaal van H.C.R. In de Groene Jager te Barchem. Het concert begint om 11.30 uur (zaal open vanaf 10.30 uur) en kaarten kunnen gereserveerd worden per e-mail: vrienden@bargkapel.nl. Telefonisch kan dit bij Gerrit Lievestro: 0573-441478 of bij In de Groene Jager: 0573-441201.

Laat een reactie achter