Mike Lemmers gestopt met zijn schildersbedrijf

Mike Lemmers gestopt met zijn schildersbedrijf

Ingezonden mededeling

Middels dit schrijven wil ik u laten weten dat ik per 01-04-2020 in dienst ben getreden bij de firma Rensink Totaalonderhoud in Deventer. Mijn functie is project-uitvoerder schilderwerk voor de particuliere sector en kleine projecten in de regio Achterhoek, Zutphen en Deventer.
De reden hiervoor is puur fysiek. Ik heb te kampen met ernstige knieklachten, waardoor het schilderwerk mij steeds zwaarder valt.

Begin dit jaar kwam de vacature bij Rensink Totaalonderhoud mij onder ogen en heb ik daarop gesolliciteerd. Alles kwam toen in een stroomversnelling, vandaar dat ik u nu pas kan inlichten.
Na 17 jaar houdt Schildersbedrijf Lemmers dus op te bestaan.

Hartelijke dank voor het in mij gestelde vertrouwen!

Graag neem ik u mee als klant naar Rensink Totaalonderhoud, waar ik uw contactpersoon blijf. Vanaf het opnemen van de werkzaamheden tot aan de oplevering. Zoals u van mij gewend bent blijf ik garant staan voor goed en kwalitatief schilderwerk.

Met vriendelijke groet, Mike Lemmers

Ik ben te bereiken op: 06-86869341

Rensink Totaalonderhoud
Duurstedeweg 10
7418 CK Deventer
0570-630031
info@rensinkbv.nl m.lemmers@rensinkbv.nl

Laat een reactie achter