Koeleman gooit alles op de kop!

Koeleman gooit alles op de kop!

Vernieuwing van winkel en huisstijl is nog maar het begin.
Twee jaar na het pensioen van zijn ouders gooit Jarno alles op de kop! ‘Nou ja alles op de kop is misschien iets overdreven’, aldus Jarno Koeleman, eigenaar van het bedrijf.  ‘Ik vond dat het tijd was om een aantal vernieuwingen en aanpassingen door te voeren’. In het veranderende winkelklimaat van Nederland is dat ook zeker geen onverstandige keuze.

Aanpassing huisstijl
De grootste aanpassing is de huisstijl. Vanaf heden is er afscheid genomen van het oude vertrouwde logo. Het heeft geplaatst gemaakt voor een fris nieuw logo met de slogan “Koeleman, Wat ga jij doen?” De iconen geven de diversiteit weer van Koeleman. Want naast grasmaaiers kun je er ook bij Koeleman terecht voor een nieuwe fiets, wasmachine of een nieuwe koelkast. “De winkel is opnieuw ingedeeld en ingericht. De afdeling inbouwapparatuur is sterk uitgebreid met de merken Bosch en Miele. We zijn zelfs de eerste in Nederland met het nieuwe inbouwmodel van Miele”. Verder hanteren ze andere openingstijden: van maandag t/m vrijdag doorlopend geopend van 08.30 – 18.00 uur en op de zaterdagen tot 17.00 uur.

Acties
Via Facebook wordt er, bij 1000 likes, een wasmachine verloot en middels een kassabonnenactie een Italiaanse fiets. De winnaar van de fiets wordt bekend gemaakt tijdens de Moederdag-lunch en Giro d’Italia op zondag 8 mei in Barchem. Volg Koeleman op Facebook via: https://www.facebook.com/koelemanbarchem.