Jubileumconcert Just Us – Zondag 19 mei

Just Us

Jubileumconcert Just Us – Zondag 19 mei

Op 19 mei wil Just Us haar jubileum van 10 jaar vieren met een uitvoering onder de vlag van stichting BiM in de Barchkerk. Maar wie of wat is Just Us? Het is een groepje enthousiaste “meiden” uit Barchem die het zingen met elkaar heel erg leuk vindt. Al meer dan 10 jaar repeteren ze met elkaar en onder de bezielende leiding van Ellen Pieterse (zangeres/zangpedagoog) zingen ze allerlei nummers. Hoog tijd om dit ten gehore te brengen aan een wat groter publiek.

Just Us bestaat uit Ageeth Klein Geltink, Ellen Klomp, Mirjam Warnshuis, Wilma Oplaat, Wieke Stegink en Erna Hoftijzer. In de beginperiode was de groep wat groter, maar gaandeweg is dit clubje ontstaan en wordt er veelal 3 of 4 stemmig gezongen.

Tijdens het 5 jarig jubileum is er een huiskamer concert gegeven, waarbij familie en vrienden waren uitgenodigd. Dit smaakte naar meer en nu is het dan zover op zondag 19 mei.

De aanvang van het concert is 14.30 uur. De entree bedraagt € 10.00 (incl. koffie/thee in de pauze).

Kaartverkoop: telefonisch bij Dirk Rossel (0573-441642) of Annemarie Timmer Arends (06-54924944), en op de dag van de voorstelling in de entree van de kerk.

Laat een reactie achter