Jubileumconcert Encore! Barchem verplaatst naar 17 april 2021

Jubileumconcert Encore! Barchem verplaatst naar 17 april 2021

Hiep hiep hoera, Encore! uit Barchem bestaat 20 jaar. Reden voor een muzikaal feestje met als thema “Encore! door de jaren heen”. Dit wordt gevierd met een jubileumconcert op 17 april 2021 in de Barchkerk te Barchem. Kom luisteren naar onder meer Somebody to love van de legendarische groep Queen, naar de heerlijke medley van Simon and Garfunkel en naar het Bulgaarse volksliedje Ergen Dedo.  Met het welbekende Moon River en Gabriella’s Song uit de film As it is in Heaven laat Encore! muzikale herinneringen herleven.

Onder leiding van dirigent Ivo Boytchev en pianist Andor Boddeke laat Encore! u weer genieten van internationale muzikale klanken. Het concert wordt opgeluisterd met een optreden van de Klezmerband Di Mechaje onder leiding van Rien Wulffraat. 

Kaarten zijn te zijner tijd in de voorverkoop verkrijgbaar bij de penningmeester van Encore!  Greta Meutstege tel. 06 2294 6591, e-mail: gerrit-greta@kpnmail.nl of via de website www.encorebarchem.nl.
Kaarten zijn natuurlijk ook op de avond zelf bij de ingang verkrijgbaar. Een kaartje bij de ingang kost € 9,= en in de voorverkoop € 7,50. (De toegangsprijs is inclusief een kopje koffie/thee)
Bent u donateur? Dan betaalt u op vertoon van uw donateurskaart slechts € 5,= en betaalt ook één introducee € 5,=. Kinderen t/m 12 jaar betalen eveneens € 5, =.

Kijk voor meer informatie op de website:  www.encorebarchem.nl of volg Encore! op facebook.

Laat een reactie achter