Inschrijving 15e editie Barchemse 4Daagse geopend

Inschrijving 15e editie Barchemse 4Daagse geopend

De kop is eraf! De inschrijving voor de feestelijke 15e editie van de Barchemse 4Daagse is op zaterdag 1 februari geopend. De start van de inschrijving ’s nachts om 12 uur is elk jaar weer populair, en ook nu hebben veel wandelaars gepoogd om startnummer 1 te bemachtigen. Binnen een half uur na de opening hadden de eerste 19 wandelaars zich al via internet aangemeld.

De Barchemse 4Daagse is één van de weinige Nederlandse wandelvierdaagsen waarbij het gaat om de prestatie om vier dagen uit te lopen, én waarbij de wandelaars kunnen kiezen voor een afstand van 50 kilometer. Aan dit kleinschalige wandelevenement doen jaarlijks zo’n 1200 tot 1400 wandelaars mee, die genieten van natuur en cultuur in een gezellige Achterhoekse sfeer.

Dit derde lustrum van de Barchemse 4Daagse gaat niet ongemerkt voorbij. Naast de gebruikelijke afstanden van 20, 30, 40 en 50 km is er dit jaar een extra wandeling van (niet geheel toevallig) 15 kilometer in het routeschema opgenomen. En meerdere activiteiten zullen volgen …

Tot en met zondag 28 juni hebben wandelaars de gelegenheid om zich via de website www.barchemse4daagse.nl in te schrijven. Het vierdaagse wandelevenement vindt dit jaar plaats van donderdag 2 juli tot en met zondag 5 juli in de mooie omgeving rondom wandeldorp Barchem.

Laat een reactie achter