Hulp nodig? BarchHulp helpt!

Hulp nodig? BarchHulp helpt!

BarchHulp is het laatste kwartaal van 2019 van start gegaan. Toch blijkt dat lang niet iedereen van het bestaan hiervan op de hoogte is. Dit netwerk helpt u graag een handje!

Wat is BarchHulp?
BarchHulp, de naam zegt het al, is hulp voor Barchemers door Barchemers. Vrijwilligers helpen inwoners van Barchem, Zwiep en Nettelhorst met een hulpvraag. Hierbij kan men denken aan: klusjes in en om het huis zoals naaiwerk/tuin/computer/lampjes vervangen of ritjes naar ziekenhuis/markt, enzovoort. Klusjes en ritjes welke betreffende inwoners, om welke reden dan ook, niet zelf meer lukken.
De BarchHulp organisatie bestaat uit een groep vrijwilligers uit Barchem, Zwiep en Nettelhorst. Zij worden ondersteund door vereniging Contact, dorpshuis ‘t Onderschoer, stichting welzijn Lochem (SWL) en stichting 1819. Voor iedereen met een hulpvraag, wordt geprobeerd een passende vrijwilliger te vinden.

BarchHulp nodig? Ze staan klaar voor u!
Hebt u BarchHulp nodig? Voor meer informatie of aanvragen, bel met 06-47141639 ( op werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur) of mail barchhulp@gmail.com

Laat een reactie achter