Hans Klok geeft een biljartclinic op zaterdag 7 december

BBK5

Hans Klok geeft een biljartclinic op zaterdag 7 december

De biljartarena bij H.C.R. In de Groene Jager ligt er nu nog verlaten bij maar daar gaat vanaf maandag 9 december verandering in komen. Dan barst de strijd in het Barchems Biljart Kampioenschap (kortweg BBK) van 2019 weer los. Maar liefst 84 dames en heren gaan hun best doen om de wisselbeker van Hans Sleumer, de kampioen van vorig jaar, over te nemen.

Om iedereen de kans te geven zijn of haar moyenne te verbeteren heeft de organisatie van het BBK een speciale gast uitgenodigd om een biljartclinic te geven. Alle deelnemers aan het BBK en leden van biljartvereniging De Groene Jager zijn op zaterdagavond 7 december van harte welkom om van niemand minder dan Hans Klok de fijne kneepjes van het biljarten te leren. Deze biljartvirtuoos gaat instructies geven over de succestheorie bij het biljarten en demonstreert diverse trick shots. Ook wordt er voor de aanwezigen een mini-toernooi georganiseerd op de 4 biljarts die in de zaal van In de Groene Jager staan. Dit alles onder het toeziend oog van Hans Klok. “Geen illusies, wel effect” is zijn motto als het om biljarten gaat.

De avond begint om 20.00 uur en de toegang is gratis. Andere belangstellenden zijn ook van harte welkom om de biljartclinic bij te wonen. Meer informatie over Hans Klok vindt u op zijn website: hansklokpromoties

Laat een reactie achter