Goed geslaagde “uitvoering” D.O.S.

Goed geslaagde “uitvoering” D.O.S.

De (sport)zaal van ’t Onderschoer in Barchem diende afgelopen zaterdagavond 23 maart heel even, als bioscoop. Gymnastiekvereniging D.O.S. hield op deze avond haar tweejaarlijkse uitvoering in deze (sport)zaal en daarbij was “Film” het centrale thema.

Onder toeziend oog van vele toeschouwers toonden maar liefst 8 gym-groepen hun kunsten, begeleid door muziek uit films én verkleed in bijpassende outfits. Zo kwamen, via de rode loper, onder anderen tijgers, panda’s, piraten, Harry Potter, Laurel & Hardy en James Bond letterlijk en figuurlijk in beeld.

De oefeningen en optredens van de gym-groepen, van jong tot oud, werden door het publiek enthousiast ontvangen met heel veel applaus. Zeker verdiend, na de wekenlange voorbereidingen, samen met de leiding van deze groepen. Naast de oefeningen en optredens, werden eveneens de jubilarissen van de gymnastiekvereniging in het zonnetje gezet.

De gymnastiekvereniging D.O.S. wil alle gym-groepen, de leiding, het publiek én alle anderen, die een bijdrage hebben geleverd aan deze succesvolle uitvoering bedanken voor deze geslaagde avond!

Laat een reactie achter