Donateursactie stichting BiM

Donateursactie stichting BiM

Stichting Barchkerk in het Midden (BiM) houdt van 9 mei tot en met 22 mei a.s. in en rondom Barchem een donateurswervingsactie.

BiM probeert door het organiseren van kleinschalige culturele evenementen fondsen te werven om het langlopende onderhoudsplan van de buitenkant van het kerkgebouw te financieren, en ook het onderhoud van de verzetsbank en het monument.
Sinds de oprichting hebben, op uitnodiging van BiM, al diverse artiesten mooie voorstellingen verzorgd in de Barchkerk, zowel muzikaal als niet-muzikaal. Daarnaast organiseert BiM ook nog andere leuke activiteiten in de Barchkerk. Zoals bijvoorbeeld de BarchemBios en ook dit jaar weer een kunstfair, waarbij lokale kunstenaars wat van hun werk laten zien door middel van een gezamenlijke expositie.

Het bestuur van BiM – zowel kerkelijk als niet-kerkelijk betrokken – doet dus wat het kan. Helaas zijn de opbrengsten van de culturele evenementen alleen niet voldoende om de bovenstaande doelstellingen van de stichting te realiseren. Daarvoor is ook uw hulp hard nodig.

Daarom organiseren zij in de periode van 9 mei t/m 22 mei een donateursactie. Vrijwilligers zullen in heel Barchem en het buitengebied langs de deur gaan met een verzoek om donateur te worden. BiM hoopt op veel nieuwe donateurs!

Meer informatie verkrijgen kan Annemarie Timmer Arends (06-54924944) of via secretaris@stichtingbim.com.

Laat een reactie achter