De Bankdirecteuren bij de Heksenlaak verplaatst naar zaterdag 31 oktober

De Bankdirecteuren bij de Heksenlaak verplaatst naar zaterdag 31 oktober

Op zaterdagavond 31 oktober treden De Bankdirecteuren op bij de Heksenlaak in Barchem. Een band die bij elk optreden zorgt voor een heerlijke huiskamersfeer met pretentieloze muziek.

De Bankdirecteuren staan garant voor gezelligheid
Een bijzondere naam, een bijzondere band. De Bankdirecteuren nemen bij elk optreden het halve interieur mee van een gemiddelde woonboulevard. De feestzaal van de Heksenlaak wordt daarom omgetoverd tot een gezellige huiskamer om zo een knusse setting te creëren. Van The Eagles tot Springsteen, van The Beatles en The Stones tot Pharrell en Mumford & Sons; de Bankdirecteuren brengen alles ten gehore. Hard genoeg om mee te galmen en zacht genoeg om nog ‘effen bi’j te proaten’.

Neem plaats op de bank en doe mee!
Vindt u het leuk om een nummer mee te zingen of te spelen, dan bent u altijd welkom om op de bank plaats te nemen en mee te doen. Hebt u een verzoekje? Roep het! De Bankdirecteuren kunnen niet alles maar proberen wel alles. Dus kom van uw bank af en ga op zaterdag 31 oktober naar de gezellige huiskamer van de Heksenlaak! De zaal is open vanaf 20.30 uur.

Voorverkoop entreekaarten
De voorverkoop voor het optreden start op 5 februari bij Koeleman, Borculoseweg 3 en Camping de Heksenlaak, Zwiepseweg 32 te Barchem. In de voorverkoop kosten entreekaarten € 12,50 p.p., aan de kassa op 21 maart kosten kaarten € 15,00.

Laat een reactie achter