D-licious Vocals in de Barchkerk

D-Licious

D-licious Vocals in de Barchkerk

Drie top zangeressen en een geweldige gitarist uit de Nederlandse muziekwereld delen de wens, of beter nog de noodzaak om samen liedjes te spelen die “ze altijd al eens hadden willen doen”. Deze muziek, vooral uit de jaren 70 en 80, brengt voor hen en het publiek talloze mooie herinneringen tot leven. D-licious Vocals gaat op zoek naar de akoestische essentie van “de grote” stukken. Iedere hit is ooit klein geschreven. Zittend aan de piano, of met een gitaar op schoot. De geraffineerde arrangementen van de D-licious voices met een enkele gitaar, zorgen voor een krachtig, compleet en nieuw geluid van deze pareltjes uit de muziekgeschiedenis.

Evelyn Kallansee, Pien Schneider, Mariske Hekkenberg en Herman Onnen: solistisch zijn ze ijzersterk, met elkaar klinken ze ronduit D-licious.
Hun repertoire bevat akoestische bewerking van grootse, bekende producties van onder meer George Michael, David Bowie, Peter Gabriel en Seal, maar ook meer ingetogen songs van bijvoorbeeld India.Arie en Simon & Garfunkel, overgoten met een D-licious sausje. De optredens van D-licious Vocals brengen volop herkenning met persoonlijke verhalen die bij het tijdsbeeld van deze liedjes horen: de tijd van TOPPOP, Countdown, Ferry Maat en Ally McBeal. Daarnaast staan ook meerdere eigen composities op het programma.

Het concert begint om 14..30 uur. Kaarten zijn telefonisch te bestellen bij Dirk Rossel (0573-441642) en Annemarie Timmer Arends (06-54924944). De entree bedraagt € 10,- en is inclusief een kop koffie / thee in de pauze.

Laat een reactie achter