BarchHulp zoekt vrijwilligers

BarchHulp zoekt vrijwilligers

Wat is BarchHulp?
BarchHulp is een nieuw netwerk voor én door inwoners van Barchem, Zwiep en Nettelhorst die ondersteuning kunnen gebruiken én geven bij kleine, praktische klusjes. Hierbij valt te denken aan klusjes in en rondom het huis, in de tuin, vervoer, computer, etc. Het doel is om hulpbehoevenden met een probleem te voorzien van kortdurende adequate hulp zodat ze veilig en zorgeloos in staat zijn langer zelfstandig te kunnen blijven wonen.

De BarchHulp organisatie bestaat uit een groep vrijwilligers uit Barchem, Zwiep en Nettelhorst. Zij worden ondersteund door vereniging Contact, dorpshuis ‘t Onderschoer en stichting welzijn Lochem (SWL).

Aanmelden als vrijwilliger
Wilt u de helpende hand reiken? Meld u dan aan als vrijwilliger bij BarchHulp! De organisatie is op zoek naar mensen die handig zijn, een groot inlevingsvermogen hebben, een luisterend oor kunnen bieden of een goede rijvaardigheid bezitten. Kortom, ze zijn op zoek naar mensen die laagdrempelige, vertrouwde en vrijwillige hulp willen én kunnen bieden.

Hulp voor Barchemers, door Barchemers
Is uw interesse gewekt en wilt u zich opgeven als vrijwilliger bij BarchHulp? Of wilt u nog wat meer informatie? Bel dan 06-47141639 of stuur een mailtje naar: barchhulp@gmail.com

Barchhulp

 

Laat een reactie achter