BarchHulp en Centerrr

BarchHulp en Centerrr

Door de ons allen bekende Coronaperikelen heeft BarchHulp ook een tijdje meer stil gestaan dan een ieder lief is. Er is een groep vrijwilligers die graag hun bijdrage wil leveren aan het dorp Barchem en de omliggende kernen. De werkgroep wil graag de vrijwilligers weer in de belangstelling zetten.

Voor verenigingen bestaat de mogelijkheid om tijdens een toernooi of (groot) evenement een beroep te doen op de vrijwilligers van BarchHulp voor uiteenlopende taken. Hiervoor geldt de vergoedingsregel van € 4,50 per uur. Daarbij kan het gaan om het ophangen van routes, vlaggetjes, het aankleden van de locatie, digitale hulp tijdens het maken of projecteren van wedstrijdformulieren of bijvoorbeeld boekhoudkundige ondersteuning/advies.
De werkgroep heeft contact gezocht met de supermarkt Centerr. Hierdoor weet men dat Centerrr gaat starten met een was – en strijkservice vanaf oktober dit jaar. Uw wedstrijdshirtjes of vlaggen kunnen dan worden ingeleverd bij de supermarkt die ze meeneemt naar Almen om ze daar te wassen, drogen en strijken waarna ze 2 of 3 dagen later weer opgehaald kunnen worden. De kosten hiervoor kunt u opvragen bij Centerrr.

De werkgroep hoopt dat bovenstaande voor de verenigingen interessant is zodat er samen een stimulans kan worden gegeven aan zowel BarchHulp als de supermarkt Centerr.

Voor nadere info: barchhulp@gmail.com (let op: dubbele H)
BarchHulp telefoon nummer: 0647141639

Laat een reactie achter