Barchems Boekje

Barchems Boekje

Dankzij een subsidie van de gemeente Lochem is er door de Barchemse Ondernemers Vereniging (BOV) een handzaam boekje uitgebracht. Deze draagt de naam ‘Barchems Boekje’. In het boekje presenteren zich 35 ondernemers, zowel leden als niet leden van de BOV. Behalve deze ondernemersbijdragen zijn er in het Barchems Boekje wetenswaardigheden opgenomen, diverse wandelroutes en meer informatie over Barchem. Dit alles omlijst door prachtige sfeerfoto’s van Mark Koeleman Fotografie.

Hans Siemes, van communicatiebureau Siemes, heeft het redactiewerk uitgevoerd van het Barchems Boekje. Op vrijdag 25 maart heeft hij, samen met BOV-voorzitter Rob Wanschers, het boekje officieel overhandigd aan wethouder Eric-Jan de Haan van de gemeente Lochem. En waar kon dat beter plaatsvinden dan in het centrum van ons mooie dorp Barchem?

Overhandiging van het Barchems Boekje aan wethouder Eric-Jan de Haan door Rob Wanschers en Hans Siemes.

Het Barchems Boekje wordt huis aan huis verspreid in Barchem, Zwiep en Nettelhorst. Ook is het gratis meeneem boekje te verkrijgen bij diverse ondernemers. Wilt u meerdere exemplaren, bijvoorbeeld voor relaties of toeristen? Neem daarvoor telefonisch contact op met Rob Wanschers, 06-46 42 56 96.

Benieuwd naar het Barchems Boekje? Bekijk deze direct online.

Laat een reactie achter