Barchem heeft een hondenpoep-zak afvalbak

Barchem heeft een hondenpoep-zak afvalbak

Barchem heeft een heuse hondenpoep-zak afvalbak. Deze staat sinds kort aan de Larikslaan, vlakbij de ingang van speelveld “t Spölvenne.
Bij de diverse picknicktafels op het speelveldje staan ook afvalbakken waar door bezoekers veel gebruikt van wordt gemaakt. Dat deze ook gebruikt werden om de hondenpoep-zakjes in te deponeren is uiteraard niet wenselijk. Toch gebeurde dat met enige regelmaat, waardoor men tijdens het nuttigen van etenswaren of drinken in de stankoverlast van de hondenpoep zat. Niet prettig en bovendien een vervuiling voor ‘t Spölvenne.

Dirk Rossel zorgt er al jaren voor dat de afvalbakken op het Barchemse speelveldje worden geleegd. Het dumpen van de hondenpoep-zakjes in de desbetreffende bakken was hem een doorn in het oog. Door onder andere zijn toedoen is er nu een speciale afvalbak voor de poep-zakjes geplaatst.

Bij deze een vriendelijk verzoek aan alle hondenbezitters die in de buurt van het speelveld hun huisdier uitlaten. Wil je af van de hondenpoep-zak? Gebruik daarvoor de speciaal daarvoor bestemde afvalbak! Meenemen naar huis en het daar weggooien in de kliko kan natuurlijk ook.

Laat een reactie achter