Daltons Showband bestaat 15 jaar!

Daltons Facebook eventfoto

Daltons Showband bestaat 15 jaar!

De Daltons Showband, wie kent ze niet? Veelvuldig treden ze op tijdens festivals, bruiloften, dorpsfeesten, braderieën en bedrijfsfeesten. In 2010 werd de professionaliteit van deze band nog eens extra benadrukt toen zij bij Radio 2 een derde plek in de wacht wisten te slepen van alle coverbands in Nederland.
Het repertoire van de Daltons Showband is zeer breed en varieert van gouden klassiekers tot de nieuwste hits. Tijdens een avondje met deze feestbeesten kunt u genieten van dampende rock, feestelijke meezingers, de lekkerste top 40 en fantastische dance en trance nummers.

De Daltons Showband ontstond in 2003 en timmert nog steeds flink aan de ‘muzikale’ weg. De huidige bezetting bestaat uit: zangeres Najara Pestman, gitarist en zanger Erik Berendsen, bassist en trompettist Pascal Heilig, toetsenist Michel Hoitink en ‘onze eigen’ Barchemse drummer Wim Weernink.

LED’s Party zaterdag 15 december
Om het 15 jarig bestaan van de Daltons Showband te vieren staat er voor zaterdag 15 december een jubileumfeest LED’s Party op het programma. Deze zal worden gehouden in dorpshuis ‘t Onderschoer Barchem, vanaf 20.00 uur tot in de late uurtjes. LED’s Party geeft precies weer wat de show is van de Daltons, een groot stralend feest! Wilt u deze avond niet missen, kaarten zijn in de voorverkoop (€ 7,50) te bestellen via:  www.eventgoose.com/newsales/multishop/webshop/c9d76229e2cffb8cbf549be2b69acbc8/?queuepasscode=hskNj3V8lDYfp9G4 en op 15 december aan de kassa (€ 10,- ) bij ‘t Onderschoer. Meer informatie over de Daltons Showband is te vinden op de website www.de-daltons.nl